Ako výrobca bazénov figurujeme na trhu už od roku 2001. Za vyše dvadsať rokov montáží sme vyskúšali už všetky možné variácie inštalácií bazénov. A preto vieme, čo funguje a od čoho radšej ruky preč. Prinášame vám tak užitočné tipy a triky, ako povýšiť bazénovú hru na novú úroveň. A pamätajte – kreativite sa medze nekladú!

  1. Vo víre dobrodružstiev

Prečo sa obmedzovať len na plávanie a relax, keď váš bazén môže byť miestom, kde sa dá zabaviť a zažiť vzrušenie? Jedným z obľúbených prvkov, ktorý každoročne stúpa na popularite, je protiprúd. Predstavte si, že sa zrazu necháte unášať vírom vo vlastnom bazéne. Váš bazén sa premení na vodný tobogán, kde dokážete plávať proti prúdu a testovať svoju silu a vytrvalosť. Protiprúd však nie je iba o zdolávaní vodných výziev a zdokonaľovaní plaveckých schopností. Je predovšetkým o zábave! Kto vydrží plávať proti prúdu najdlhšie? Kto sa dokáže dostať cez vodný vír najrýchlejšie? Vytvorte si vlastný mini vodný park či zorganizujte olympijské hry a vychutnajte si hodiny smiechu so svojimi blízkymi.

  1. Svetelná show

Svetelné prvky v bazéne dodajú vášmu plávaniu novú dimenziu – divokú, zábavnú a nekonečne magickú. Môžete si užiť nočné kúpanie v pestrých odtieňoch dúhy, keď sa voda rozžiari farebnými LED diódami. Alebo sa stanete hviezdou vlastnej vodnej disco párty, kde sa lúče svetla lámu v rytmoch vašich pohybov. Samozrejme, nemôžeme zabudnúť na poriadnu dávku romantiky. Žiara svetielok rozptyľujúcich sa po hladine vody vytvorí nezabudnuteľnú atmosféru ako z filmu. Premeňte váš bazén na svetelnú show a nechajte sa uniesť do sveta fantázie.

  1. Teplý bazén aj v zime

Tepelné čerpadlá majú jedinú úlohu – ohriať vodu v bazéne a priniesť vám maximálny komfort. Sú niečo ako malí kúzelníci, ktorí využívajú energetický potenciál okolia (vzduch, voda alebo zem) na ohrev vody v bazéne. Sú tiež majstri energetickej efektivity, čo znamená, že nielenže vám pripravia teplú vodu, ale robia to aj šetrne k životnému prostrediu a vašej peňaženke. Takto viete váš bazén pohodlne využívať počas všetkých ročných období bez potreby vyšších nákladov na elektrickú energiu.

  1. Automatická úprava vody

Dajte zbohom neustálemu testovaniu vody. S automatickou úpravou vody sa stáva údržba bazénov veľmi jednoduchou záležitosťou. Tento systém monitoruje a reguluje chemické parametre vody, čím zabezpečuje čistotu a kvalitu vody bez potreby manuálnej intervencie.

  1. Okolie vytvára atmosféru

Ak chcete, aby bol váš bazén odrazom vašej osobnosti a cítili ste sa v ňom príjemne, nezabudnite venovať pozornosť aj jeho okoliu. Spojenie bazénu so štýlovou dlažbou vytvorí úchvatné prostredie, ktoré bude pohladením nielen pre dušu, ale aj pre oči. Pozrite sa na fotografie našich realizácií, ktoré vám môžu vnuknúť nápady a inšpiráciu.

     
  1. Samočistiaci vysávač

Viete si predstaviť vyčistiť bazén bez námahy? Nechajte to na tohto technologického pomocníka, ktorého si zamilujete. Praktický samočistiaci vysávač vyčistí bazénové dno a steny, odstráni nečistoty a zachová vašu vodu transparentnú a čistú bez nutnosti vašej asistencie. Vám stačí užívať si bezstarostné chvíle v bazéne, zatiaľ čo vysávač za vás odvádza všetku prácu.

  1. Technologický zázrak zvaný sklolaminát

 

Špičkový materiál, ktorý sa za posledné roky raketovým tempom vyšplhal na vrchol rebríčka obľúbenosti sveta bazénov. Zlučuje v sebe pevnosť skla s odolnosťou laminátu, čím vznikajú bazény, ktoré sú odolné voči poveternostným vplyvom, vonkajšiemu poškodeniu či mikrotrhlinám a zároveň majú atraktívny a elegantný vzhľad. Sklolaminát je synonymom kvality a trvácnosti, čo zaručuje dlhú životnosť vášho bazéna. Údržba bazénov tohto typu je veľmi jednoduchá, keďže sa jedná o hladký povrch, ktorý sa ľahko čistí. Osadenie bazéna je časovo efektívne a nevyžaduje si náročnú stavebnú prípravu, nakoľko sa dodáva ako hotová jednotka.

Sto ľudí, sto chutí

Každý máme iné predstavy o ideálnom bazéne, čo vytvára širokú ponuku rôznych bazénových aplikácií a doplnkov. Vyberte si vlastné bazénové príslušenstvo, veľkosť a farby bazéna, ktoré budú vyhovovať vašim konkrétnym požiadavkám. Takto si viete vystavať vašu novú oázu relaxu a zábavy bez toho, aby ste museli robiť kompromisy. Zárukou kvality sú nielen trváce materiály, ale aj fakt, že všetky bazény v našej ponuke sú čisto slovenská výroba. Náš tím zručných remeselníkov a inžinierov sa venuje každému detailu, aby sme vám priniesli ten najlepší produkt. Každý bazén je vytvorený s láskou a starostlivosťou, čím cielime na vašu dlhodobú radosť a potešenie z vlastníctva bazéna.

Odvážte sa vyskúšať inovatívne možnosti a prvky, ktoré môžu obohatiť váš bazénový zážitok. Sme pripravení pomôcť vám s výberom a inštaláciou skvelých doplnkov, ako je vodopád, fontána, protiprúd, tepelné čerpadlo a mnoho ďalších, ktoré prinesú do vášho bazéna nový rozmer zábavy.