Ak ste vždy túžili po bazéne, ktorý je nielen príjemným miestom na oddych, ale aj ohromujúcim kúskom technológie a dizajnu, máme pre vás skvelú správu. Nové inovácie v oblasti bazénov prinášajú do vášho dvora niečo jedinečné – bazény s perleťovými farbami, keramickými jadrami a silnejšími vrstvami. Máme tu teda jasný dôkaz, že praktickosť a estetika môžu kráčať ruka v ruke!

Perla na dne bazéna

Farby s perleťovým efektom sú aktuálnym hitom vo svete bazénového dizajnu. Táto novinka spočíva v dvojitej vrstve farby, pričom prvá je číra a pod ňou sa nachádza ľubovoľný podklad (biely, sivý, modrý a podobne). Táto kombinácia vytvára perleťový lesk, ktorý sa nenachádza v žiadnom inom materiáli pre bazény.

Každý bazén s perleťovými farbami je originálny. Vďaka zmene farieb podľa svetla a uhlu pohľadu sa bazén stáva dynamickým a zaujímavým prvkom vo vašom dvore. Žiadny iný materiál pre bazény neposkytuje takýto efekt.

Farby s perleťovým efektom si dlho udržiavajú svoj lesk a atraktívnosť. Nemusíte sa obávať, že by farba vybledla alebo stratila svoj vizuálny šmrnc.

Avšak táto krása nie je iba povrchná. Perleťové farby sú veľmi odolné. Dvojitá vrstva farby je o polovicu tvrdšia a silnejšia než u tradičných bazénových povrchov. Toto znamená, že povrch je menej náchylný na škrabance a poškodenia.

Okrem toho je povrch perleťových bazénov jednoduchý na údržbu. Tvrdosť a lesk farby je silnejší než u plastov, čo znamená, že budete potrebovať menej námahy na to, aby váš bazén vyzeral stále luxusne. Hladký povrch týchto modelov tiež neumožňuje riasam a iným nečistotám priľnúť k povrchu, čo znižuje potrebu častého čistenia a údržby bazéna.

Perlička na záver: Vďaka svojej farebnej štruktúre perleťové farby absorbujú menej slnečného tepla, čo môže prispieť k udržiavaniu teploty vody v bazéne. To môže viesť k úsporám energie pri vykurovaní bazéna. Ušetríte hneď dvakrát – perleťové farby síce vytvárajú dojem luxusu, ale sú cenovo dostupnejšie než niektoré iné bazénové materiály s podobným vizuálnym efektom.

NOVINKA: keramická revolúcia!

V našej neustále sa rozvíjajúcej ponuke sme pridali nové technológie a materiály, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality a odolnosti. Naša najnovšia novinka – keramické bazény – sľubuje ešte odolnejšie a pevnejšie konštrukcie, čím sa predlžuje ich životnosť.

Tieto bazény majú keramické jadrá, čo znamená, že hrúbka bazéna je viac než trojnásobne väčšia než u klasických modelov, čo im pridáva dodatočnú pevnosť a izolačné vlastnosti. Sú vybavené materiálom Airex, ktorý zlepšuje zateplenie a hustotu jadra bazéna.

Keramické vrstvy sú mimoriadne odolný voči poškodeniu a opotrebovaniu. A teda váš bazén bude dlhé roky vo výbornom stave bez potreby na drahé opravy alebo údržbu.

Tieto prémiové keramické modely majú skvelú izolačnú schopnosť, ktorá pomáha udržiavať teplotu vody na konštantnej úrovni. To znamená, že budete potrebovať menej energie na vykurovanie vody, čím ušetríte na nákladoch na energiu.

Okrem vysokej praktickosti sú tieto typy bazénov obľúbené pre svoj luxusný vzhľad a hladký povrch. Ich moderný dizajn a perleťové farby pridávajú vašej záhrade elegantný a sofistikovaný dotyk.

V porovnaní s niektorými inými materiálmi majú keramické bazény nadštandardne dlhú životnosť. Ich konštrukcia je robustná a odolná voči všetkým poveternostným podmienkam.

A to najlepšie na záver? Keramické bazény vyžadujú minimálnu údržbu. Ich hladký povrch je ľahko čistiteľný a odolný voči tvorbe rias.

Prémiové modely s keramickými jadrami sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú najvyššiu kvalitu a trvanlivosť. Veríme, že vďaka ich vynikajúcim vlastnostiam si získajú tiež srdcia zákazníkov na Slovensku a všetkých tých, ktorí túžia po bazéne, ktorý vydrží dlho a bude vyzerať stále fantasticky.

Investícia do keramického bazéna je investíciou do dlhodobého pohodlia
a potešenia. Okrem toho majú tieto typy bazénov vysokú hodnotu a pridávajú tak hodnotu aj vašej nehnuteľnosti.

Lesk, ktorý dlhodobo oslní

Bazény už dávno nie sú iba účelovými produktami. S inováciami ako perleťové farby a keramické jadrá sme vstúpili do éry bazénov, kde sa nielen osviežite, ale aj načerpáte inšpiráciu a nasajete luxus. Stačí si vybrať ten správny model, a váš dvor sa stane miestom splnených snov. Zvoľte si inováciu, ktorá spája krásu a funkčnosťa posúva bazénovú hru na novú úroveň.